Tjänster

Vi kan det mesta om golv.

Du kan anlita oss för de flesta arbeten som har med golv att göra, som till exempel mattor, trägolv, kakel och klinker. Vi installerar, reparerar och slipar. Bland våra kunder finns såväl bostadsbolag, som byggfirmor och privatpersoner. Våra golvläggare utbildas kontinuerligt och är auktoriserade på de flesta varumärken som finns på marknaden. Det borgar för hög kvalitet och ett väl utfört arbete.

Bli samarbetspartner om du har stora behov.

Vi utför arbeten av alla storlekar och omfång, inget är för litet eller för stort. Har du ett extra stort behov kan du bli så kallad samarbetspartner. Du får då tillgång till en väletablerad serviceorganisation, där våra golvläggare alltid finns till hands och snabbt kan vara på plats.

Inget stök och bök.

Som privatkund kan du alltid känna dig lugn och trygg när vi utför arbeten hemma hos dig. Vi respekterar ditt privatliv och försöker se till så att ert hem ska fungera som vanligt i största möjliga mån. Det innebär att vi inte stökar ner eller för mer oväsen än vad som är nödvändigt för att utföra arbetet.

 

 

Leverantörer

Här ser du ett urval av våra leverantörer. Vi håller oss alltid med de bästa materialen och de nyaste verktygen vilket sätter mycket stora krav på våra leverantörer.

Besök gärna våra leverantörer genom att klicka på resp. logga.

lev_forbo Forbo Forshaga – Golv och utrustning.
lev_tarkett Tarkett Sverige AB
lev_armstrong Armstrong World Industries AB

 

NYA GOLV AB // MÅTT JOHANSSONS VÄG 16, 633 46 ESKILSTUNA // TEL 016-13 72 66 // FAX 016-12 87 95 // INFO@NYAGOLV.SE