Information om oss

Vi tror på kvalitet.

För oss är det viktigt att du som kund alltid ska få ett arbete av högsta kvalitet utfört. Ledstjärnorna för vår personal är kreativitet, service och att alltid ha kunden i centrum. Våra anställda har stor kompetens för alla arbeten som har med golv att göra. Vi kan utföra arbeten med allt som rör mattor, trägolv, kakel och klinker inklusive läggning och slipning av golv.

Inga överraskningar

Det är viktigt att du som kund alltid ska veta vad du får när du anlitar oss. Därför utför vi alltid ett kostnadsfritt besök hos dig för att bedöma dina behov. Därefter lämnar vi en offert på ett fast pris. På så sätt vet du alltid vad vårt arbete kommer att kosta och det uppstår inga överraskningar.

Bara det bästa är gott nog.

Vi använder oss alltid av de bästa leverantörerna, som till exempel Forbo, Tarkett och Armstrong. Vi ställer stora krav på det material och de verktyg som vi använder och håller oss alltid med det bästa som går att få.

gvk_logga1_75x75Vi är auktoriserade av Golvbranschens våtrumskontroll (GVK) på plast och keramik.
heta_arbeten_118x74Vi är även auktoriserade på ”Heta arbeten”.

Lite historia om oss

Tre generationer av kvalitet.

Nya Golv AB startades 1996 av Michael ”Manne” Brandner, golvläggare i tredje generationen. År 2002 flyttade vi till våra nuvarande lokaler på Mått Johanssonsg 16 i Eskilstuna. Företaget har haft en mycket god utveckling ända sedan starten och sysselsätter idag 19 personer, som har blivit välkända ansikten hos våra kunder och leverantörer.

Hög kvalitet även i framtiden.

Vår ambition är att fortsätta vara ett heltäckande företag inom golv och en naturlig samarbetspartner för såväl bostadsbolag som byggfirmor och privatpersoner. Tillsammans har vi en lång och gedigen erfarenhet och vi strävar alltid efter att vidareutveckla oss. Vi har dessutom alltid minst en lärling anställd i företaget. På så sätt kan vi även i fortsättningen garantera arbeten av hög kvalitet utfört av kunniga medarbetare. Allt detta skapar en bra plattform att stå på och innebär en trygghet för dig som kund, eftersom det alltid borgar för ett arbete av högsta kvalitet.

NYA GOLV AB // MÅTT JOHANSSONS VÄG 16, 633 46 ESKILSTUNA // TEL 016-13 72 66 // FAX 016-12 87 95 // INFO@NYAGOLV.SE